Huur
een
fiets
Tussenstand doel
Onderwijs voor kansarme kinderen € 9.330
Totale opbrengst € 9.330
Top 5 individuen
1 Elbert Dijkgraaf € 1.565
2 Wim Noorland € 80
5 Peter Struik € 0
Top 5 teams
1 ACTIE! € 2.302
3 Linkeballen € 120
4 Team Pieter(pad) € 20
Top 5 gezinnen
1 Fam. de Rooij € 600
2 de Bruine € 353
3 Van der Meer € 0
Top 5 kinderen
1 Diederick Prosman € 226
3 Jennifer van Lagen € 141

Het Posbank Event

del9-1.jpg

Op D.V. 12 mei 2018 kun je in het prachtige natuurgebied de Posbank op de Veluwe wandelen, fietsen en wielrennen voor het goede doel: onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden. Je kunt als volwassene en als kind/jongere, maar ook als gezin of als team meedoen. Het is een mooie trainingsgelegenheid voor het Mont Ventoux event!

Door je te laten sponsoren maak je bovendien kans op mooie prijzen. Kom in actie tijdens deze jubileumeditie voor kinderen in ontwikkelingslanden en doe mee!

Deelnemen

Deelnemen aan het Posbank Event kan als:

  • Volwassene
  • Kind tot 12 jaar.
  • Gezin. Een gezin bestaat uit maximaal 6 personen. Een gezin bestaat uit familieleden van één huishouden. Is het maximum van 6 gezinsleden bereikt, dan is het mogelijk dat kinderen tot 12 jaar meedoen voor 5 euro per extra kind. Betalen kan op de dag van het event bij de organisatie. Zijn er extra gezinsleden vanaf 12 jaar, dan kunnen zij zich als volwassene inschrijven.
  • Team.

Inschrijfgeld en sponsorgeld

Als je deelneemt aan het Posbank Event, betaal je het volgende inschrijfgeld:

  • Volwassene: 15 euro per persoon.
  • Kind tot 12 jaar: 7,50 euro per persoon.
  • Gezin: (maximaal 6 personen) 50 euro (totaalbedrag).
  • Team: 15 euro per persoon.

Zowel het inschrijf- als het sponsorgeld komt direct op de rekening van Stichting Woord en Daad.

Op de inschrijfpagina kun je je laten sponsoren door het sponsordoel Onderwijs te kiezen. 
Het inschrijfgeld gaat dan naar dit doel.

Als je wilt laten laten sponsoren, is het belangrijk dat je bij de inschrijving kiest voor de optie 'zichtbaar op de website'. Je kunt je dan laten sponsoren via de website, of zelf het verzamelde sponsorgeld op je naam storten. Het sponsorgeld gaat dan naar het gesproken doel. De tussenstand voor het sponsordoel is zichtbaar op de website. Ook zijn voor de categorieën Volwassenen, Kinderen, Gezinnen en Teams de vijf hoogste sponsorbedragen zichtbaar. Deze deelnemers maken kans op mooie prijzen. 

#

Sponsoractie met mooie prijzen

Tijdens het Posbank Event willen we zoveel mogelijk inschrijf- en sponsorgeld ophalen voor onderwijs voor kansarme kinderen.

Wie meedoet, betaalt inschrijfgeld. Wie daarnaast ook nog minimaal 100 euro aan sponsorgeld meebrengt, maakt kans op een gesponsorde prijs, zoals een rondvlucht met de MAF of toegangskaartjes voor het Nederlands Openluchtmuseum. De hoogste sponsor per doelgroep wordt uiteraard beloond. 

Je kunt je laten sponsoren via een sponsorlijst, print hem uit en laat hem invullen door bekenden. Klik hier voor andere suggesties om sponsorgeld te werven. Wie niet waagt wie niet wint!

Op de dag van het Posbank Event bepaalt de organisatie via de sponsorstand op de actiesite wie de winnaars zijn van de sponsoractie.

Projectbeschrijving Geef ze een tien!

Goed onderwijs is in Nederland vanzelfsprekend. In ontwikkelingslanden kunnen kinderen niet altijd naar school en er zijn er niet altijd gekwalificeerde christelijke docenten. Woord en Daad wil samen met Driestar educatief het christelijk onderwijs in ontwikkelingslanden verbeteren en hiermee kinderen een kans op een betere toekomst geven. We willen graag wereldwijd toffe juffen en meesters voor de klas! Voor €100,- kunnen we juffen en meesters een goede training geven, een lesboek kost €10,- en schrijfmateriaal €5,-. Help je mee?

#

Eigen risico

Deelname aan het Posbank Event is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel of schade van welke aard dan ook.