Huur
een
fiets
Tussenstand doel
Onderwijs voor kansarme kinderen € 9.330
Totale opbrengst € 9.330
Top 5 individuen
1 Elbert Dijkgraaf € 1.565
2 Wim Noorland € 80
5 Peter Struik € 0
Top 5 teams
1 ACTIE! € 2.302
3 Linkeballen € 120
4 Team Pieter(pad) € 20
Top 5 gezinnen
1 Fam. de Rooij € 600
2 de Bruine € 353
3 Van der Meer € 0
Top 5 kinderen
1 Diederick Prosman € 226
3 Jennifer van Lagen € 141

Posbank Event met jubileumeditie afgesloten!

Na vijf mooie jaren een Posbank Event te hebben georganiseerd op de zaterdag na Hemelvaart, heeft Woord en Daad dit sportieve evenement met de jubileumeditie in 2018 beëindigt.

We danken iedereen hartelijk voor zijn of haar deelname. Het was fijn om met elkaar op de Posbank sportief bezig te zijn voor het huizenbouw- en onderwijsproject van Woord en Daad. 
Dank ook aan de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt!


Woord en Daad Posbank Event voor vijfde jaar op rij

Op zaterdag 12 mei vond de vijfde editie van het Woord en Daad Posbank Event plaats. Tijdens dit evenement kwamen 170 deelnemers naar de Posbank om een mooie tocht te wielrennen, fietsen of lopen. De opbrengst van € 11.000,- is bestemd voor beter christelijk onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Het project Geef ze een tien! zorgt voor training van docenten, lesboeken en lesmaterialen, zodat kinderen in ontwikkelingslanden kwalitatief beter christelijk onderwijs krijgen. Hiermee krijgen ze kans op een betere toekomst!

Veel deelnemers hebben zich laten sponsoren voor dit project. Elbert Dijkgraaf, Team ACTIE!, familie de Rooij en Diederik Prosman zijn de prijswinnaars met de hoogste sponsorstand. Zij hebben een rondvlucht met de MAF, rondrit met een huifkar of de Veluwe Safari Express, een Woord en Daad cadeaupakket of toegang voor het Nederlands Openluchtmuseum gewonnen. Van harte gefeliciteerd allen en dank voor jullie inzet voor Geef ze een tien!

Posbankevent_Woord_en_Daad-MatthijsFotografie-20180512-2900.jpg Posbankevent_Woord_en_Daad-MatthijsFotografie-20180512-2931.jpg

Posbankevent_Woord_en_Daad-MatthijsFotografie-20180512-3005.jpg Posbankevent_Woord_en_Daad-MatthijsFotografie-20180512-2962.jpg

Posbankevent_Woord_en_Daad-MatthijsFotografie-20180512-2905.jpg Posbankevent_Woord_en_Daad-MatthijsFotografie-20180512-2935.jpg

 

Posbank Event 2017: Mooie, en warme dag op de Posbank

Net als voorgaande jaren organiseerde Woord en Daad de zaterdag na Hemelvaart, op 27 mei 2017, het Posbank Event in het natuurgebied rondom de Posbank bij Rheden. In het jaar waarin we 100 jaar vrijheid van onderwijs vieren, staat het evenement helemaal in het teken van het project Geef ze een tien!, dé actie voor docentenopleidingen wereldwijd.

Tijdens de vierde editie van dit evenement kwamen er, ondanks de warmte, 250 deelnemers naar de Posbank om een mooie tocht te wielrennen, fietsen of wandelen. De voorlopige opbrengst van € 14.000,-is bestemd voor beter christelijk onderwijs voor kinderen en de training van docenten in ontwikkelingslanden.

Deelnemers konden zich laten sponsoren voor dit onderwijsproject. Er waren diverse prijzen te verdelen voor de deelnemers die het meeste sponsorgeld binnenhaalden. 
Team Funbikers, Wilma Bronkhorst, familie Kok en Jennifer van Lagen hebben het meeste sponsorgeld opgehaald en zijn de prijswinnaars van deze sponsoractie. Van harte gefeliciteerd!

2017-05-27_Woord_en_Daad_Posbank_Event-Matthijs_Prosman-4822.jpg         2017-05-27_Woord_en_Daad_Posbank_Event-Matthijs_Prosman-4956.jpg

Funbikers_winnende_team.jpg        2017-05-27_Woord_en_Daad_Posbank_Event-Matthijs_Prosman-4791.jpg

Posbank Event 2016: Record aantal deelnemers

Op zaterdag 7 mei 2016 vond de derde editie van het Woord en Daad Posbank Event plaats. Tijdens dit evenement kwamen 400 deelnemers naar de Posbank om een mooie tocht te wielrennen, fietsen, hardlopen, steppen of wandelen. De opbrengst is €10.000,- en is bestemd voor onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Posbankevent_2016_verkleind_4.jpg

Het was een schitterende, warme dag, afgelopen zaterdag op de Posbank. En dat deed veel mensen besluiten naar dit mooie natuurgebied te komen en mee te doen aan het Posbank Event van Woord en Daad. Projectleider Wilma van der Meij van Woord en Daad: Er was voor elke wat wils, verschillende ontspannen wandeltochten waar veel gezinnen op af kwamen, en diverse fiets- en wielrenroutes voor de echte sportievelingen. Het weer zorgde voor veel spontane aanmeldingen net voor het evenement.

Posbankevent_2016_verkleind_7.jpg

Voor de echte sportieveling was het een mooie trainingsgelegenheid voor ‘Fiets of Loop voor een Huis’ in Frankrijk, voor de gezinnen was het vooral een gezellig en ontspannen dagje in de natuur. Nieuw dit jaar was de steproute en de fotosessie op de top van de Posbank. Alle routes variërend van 7 tot 50 km kwamen bijeen op het rustpunt, midden in het bos, waar deelnemers konden uitrusten en een broodje, visje of flesje water kon kopen ten behoeve van Woord en Daad.

Deelnemers hebben zich ook laten sponsoren. Mevrouw Kevelam, familie De Rooij en team van Steijn brachten het meeste sponsorgeld op. Zij winnen een ballonvaart van Visser & Visser Accountants, een dagje Dolfinarium en een weekendje cabrio rijden van Broekhuis. De opbrengst van het Posbank Event is €10.000,- . Dit is bestemd voor kwalitatief onderwijs voor kinderen uit kwetsbare gezinnen, waardoor ze kans op een betere toekomst krijgen.  

Posbankevent_2016_verkleind_2.jpg

posbankfiets.jpg


Op maandag 6 juni genoten de prijswinnaars van een mooie ballonvaart, mogelijk gemaakt door Visser & Visser Accountants. Bedankt voor deze sponsoring!

Prijs_ballonvaart_verkleind.jpg   Prijswinnaars_luchtballonvaart_2016.jpg


Posbank Event 2015: Prachtige dag met mooie opbrengst

del13-1.jpg

Een prachtige dag was het, zaterdag 16 mei 2015 tijdens het Posbank Event in Rheden. Hoewel het best iets regenachtig mocht zijn, kon dat de pret amper drukken.

Het Posbank Event was dit jaar een afsluiting van de DEL-actie van het Reformatorisch Dagblad. De opbrengst van de dag was het mooie bedrag van 17.000 euro. Dank daarvoor!

In totaal deden 380 mensen mee aan het evenement. Deelnemers konden zich laten sponsoren voor drie verschillende projecten voor Woord en Daad in Bangladesh.

del17-1.jpg

Drie prijzen waren er te verdelen voor de deelnemers die het meeste sponsorgeld binnenhaalden. Elbert Dijkgraaf uit Rijssen was de individuele deelnemer die het meeste sponsorgeld binnenhaalde en wint een rondvlucht in een MAF-vliegtuig voor 2 personen. De familie Den Ouden uit Opheusden haalde als gezin het meeste geld op en wint ook een rondvlucht. Het team dat het best presteerde was het team Flier-Siebelink-van Dijk uit Ede. Dat wint een ballonvaart. 

Op de website van het Reformatorisch Dagblad staan nog meer foto's van het Posbank Event. Klik hier.

Posbank Event 2014: 2 huizen voor Bangladesh

Op zaterdag 31 mei 2014 vond het eerste Woord en Daad Posbank Event plaats. Tijdens dit evenement kwamen 165 deelnemers naar de Posbank om een mooie tocht te wielrennen, mountainbiken, fietsen, hardlopen of wandelen op de Veluwe. Voor de echte sportieveling was het een mooie trainingsgelegenheid voor “Fiets of Loop voor een Huis” in Frankrijk, voor de gezinnen was het vooral een gezellig en ontspannen dagje in de natuur. Samen werd er na terugkomst van de wandel-, hardloop-, of fietstocht, symbolisch één duplohuis gebouwd, met de opbrengst kunnen er twee huizen voor kansarme gezinnen in Bangladesh worden gebouwd.